Ervaring

Na mijn VWO heb ik het praktijkdiploma boekhouden gehaald en ben ik begonnen met de 6 jarige opleiding bij de Federatie van Belastingconsulenten. Hoewel ik de eerste twee jaar van deze opleiding met goed gevolg heb afgerond, heb ik daarna besloten te stoppen: Mijn passie bleek meer aan de bedrijfeconomische kant te liggen dan aan de puur fiscale kant.

Tegelijkertijd vond ik een baan bij een accountantsbureau in Amsterdam. Hier heb ik twaalf en half jaar met veel plezier ervaring op kunnen doen met het voeren van complete administraties inclusief jaarrekeningen en aangiften. De kennis van fiscale zaken die ik hier heb opgedaan helpt mij tot op de dag van vandaag met het efficiënt voeren van administraties: Ik zie niet alleen wat nú nodig is, maar ook wat de fiscale gevolgen kunnen zijn van bepaalde regelingen. Door hierop te anticiperen help ik fouten voorkomen en kosten te besparen.

In 1998/1999 heb ik een sabbatical van 9 maanden genomen. Samen met mijn vriend ben ik eerst naar Rome gefietst en heb vervolgens zes maanden heel Australië doorkruist met de auto. Even tijd voor mezelf en voor elkaar om daarna vol nieuwe zin weer aan het werk te gaan.

Voordat ik in 2001 voor mezelf ben begonnen, heb ik twee jaar gewerkt als hoofd boekhouder bij de geboortewinkels van Beatrijs Smulders. En daarna was ik er klaar voor. Ik wilde in het gat springen dat er mijns inziens lag tussen klant en accountant: te veel afstand, te weinig passende begeleiding en een gebrek aan directe betrokkenheid.

Ik doe het anders. Door de regelmatige contactmomenten houd ik de vinger aan de pols, signaleer ik wat er speelt en kan ik direct inspelen op prangende zaken. Ik behoed starters voor beginnersfouten, help particulieren met het op orde brengen van hun thuisadministratie en lever maatwerk voor ondernemers. Kortom, ik neem je de administratie met liefde uit handen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.