Mijn klanten over mij

Marijke (fotografe):

 “Ben erg blij met Luuk, ze denkt mee en anticipeert op veranderingen in het bedrijf of onze privé situatie. En ze is betrouwbaar, bereikbaar en duidelijk! Heel fijn, en ook een heel fijn mens!”

Hessel (directeur IT bedrijf):

“Ruim tien jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart en heeft Luuk mij geholpen de financiële administratie op te zetten. Haar rol was nadien flexibel maar wat je haar ook vroeg, van facturen inboeken tot opstellen van een liquiditeitsprognose, kwaliteit en snelheid was altijd terug te vinden in haar werk. Mijn ervaring door de jaren heen is dat de accountant geen enkele aanmerkingen op de jaarcijfers had. Het klopte gewoon en dat geeft je als ondernemer een goed gevoel!”

Jacques (Gallery houder):

"Luuk Neuhaus is de beste boekhouder die je je kan wensen. Consciëntieus, 100% verstand van zaken, altijd bereid om te adviseren en ze houdt je bij de les. Door Luuk hield ik altijd goed overzicht van mijn financiële positie en wees ze me op alle relevante wet- en regelgeving. En, Luuk is gewoon een heel prettig persoon om mee te werken"

Patricia (Conceptual Visual Merchandiser):

"Omdat op mijn vakgebied mijn kracht het 'Visuele' betreft, is Luuk een expert en een "ware" toevoeging voor mij. De uitleg, het geduld, de precisie en uiteenzetting van al die cijfers is dan in 1 oogopslag helder voor mij!"

Lutgard (kleur- en stijladvies, personal shopping):

"Luuk ken ik vanuit mijn werk in de Geboortewinkel. Toen wij bijna gelijktijdig een eigen bedrijf startten, 12 jaar geleden, wist ik meteen wie mijn boekhouder zou worden. Vertrouwd, betrouwbaar, punctueel, rechtvaardig en ook nog gezellig."

Alan (crossmediaal concept- en productiebureau):

"Luuk Neuhaus verzorgt al meer dan tien jaar mijn administratie. Dit doet zij altijd accuraat, betrouwbaar en met een prettige, gezellige werkhouding. Wat ik echter vooral waardeer is dat Luuk proactief meedenkt en me op de hoogte houdt en waarschuwt wanneer ik zaken moet afhandelen. Luuk neemt haar werk en het mijne serieus en is daarmee haar en mijn geld waard!"